РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

НКЦК при РНБО України за підтримки CRDF Global проводить навчання «Bug Bounty» для основних суб’єктів забезпечення кібербезпеки України

У понеділок у Києві розпочався навчальний захід «Bug Bounty», організований Національним координаційним центром кібербезпеки при РНБО України за підтримки Фонду цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global).

Представники основних суб’єктів забезпечення кібербезпеки України та працівники критичної інфраструктури протягом п’яти днів здобуватимуть навички проведення пентесту об’єктів критичної інфраструктури, створення комплексної системи захисту таких об’єктів і посилення власних технічних спроможностей.

hakaton.jpgЗаступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк, який взяв участь у відкритті «Bug Bounty», зазначив, що кожного дня у кіберпросторі виникають нові тенденції і нові загрози, й українські фахівці разом із закордонними партнерами спільно працюють над тим, аби вчасно реагувати на них і попереджувати у майбутньому.

С. Демедюк наголосив, що такі практичні навчання є невід’ємною складовою вдосконалення національної системи кібербезпеки. «Обмін досвідом є запорукою великих спільних досягнень», - сказав заступник Секретаря РНБО України.