РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

С. Кривонос провів нараду з питань протидії агресії проти України в інформаційній сфері

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос провів координаційну нараду з питань протидії агресії проти України в інформаційній сфері.

«На виконання Указу Президента України №200/2019 та рішення Ради національної безпеки і оборони України від 7 травня 2019 року «Про заходи щодо зміцнення обороноздатності держави» та реалізації програми «П'ять кроків» вчора провів закриту координаційну нараду з представниками силових відомств щодо інформаційного протиборства та інформаційної протидії агресії проти України», - написав С. Кривонос на сторінці у мережі Фейсбук.

На переконання заступника Секретаря РНБО України, «налагодження чіткої міжвідомчої координації, обмін інформацією, єдині базові наративи, чітка виважена державна реакція на інформаційні наступальні дії проти України, чітко вибудована система захисту інформаційного простору, активні інформаційні наступальні атаки на нашого ворога спроможні додати неабиякої переваги у боротьбі за мир та незалежність України».