РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

В Апараті РНБО України відбулося засідання круглого столу щодо законопроекту про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донеччини і Луганщини

В Апараті Ради національної безпеки і оборони України відбулося засідання анонсованого Секретарем РНБО України Олександром Турчиновим круглого столу, під час якого було обговорено законопроект «Про особливості державної політики з відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей».

В обговоренні взяли участь експерти, які спеціалізуються на зовнішньополітичних, безпекових та оборонних питаннях, а також представники органів державної влади.

За словами Заступника Секретаря РНБО Олександра Литвиненка, після професійної дискусії «концепцію закону в цілому було підтримано». «Водночас надійшло багато пропозицій та зауважень, більшість з яких будуть враховані під час підготовки остаточної версії проекту, що буде поданий Президентові України для внесення до парламенту», - наголосив він.