РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Вітання Секретаря РНБО Олександра Турчинова з нагоди Дня Сухопутних військ України

Дорогі друзі!

Сьогодні - День Сухопутних військ України, найчисельнішого виду та основи бойового потенціалу Збройних Сил України.

Сухопутні війська несуть найбільше навантаження та відіграють вирішальну роль у забезпеченні територіальної цілісності і недоторканності кордонів нашої держави.

У надзвичайно важких бойових умовах мотострільці, танкісти, артилеристи, зенітники, зв'язківці та інший особовий склад Сухопутних військ України демонструють вірність Військовій присязі, високу відповідальність і з честю виконують поставлені завдання із забезпечення обороноздатності України. Ваша відданість Україні, мужність та високий професіоналізм не дають можливості ворогу перемогти і крок за кроком сьогодні відновлюються мир і спокій на сході нашої держави.

Вічна пам'ять та шана полеглим героям, які віддали своє життя, захищаючи Україну!

Сила наших бійців вимірюється не тільки зброєю, але і надзвичайною силою духу і волею до перемоги і впевнений, ми переможемо!

Переконаний, ви і надалі з честю виконуватимете свій обов'язок заради миру і гідного майбутнього нашої країни. Нехай і надалі кріпне бойове братство, стає сильнішою наша армія, а завдяки цьому підвищуватиметься безпека держави!

У цей святковий день висловлюю вам щиру вдячність за відданість військовій справі, чесну і сумлінну службу на благо народу України.

Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров'я, добра та сімейного затишку, благополуччя і професійних успіхів у відданому служінні нашій незалежній державі! Нехай Господь береже вас, ваші родини та нашу рідну країну!

Секретар Ради національної безпеки і оборони України      Олександр ТУРЧИНОВ