РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО Олександр Турчинов взяв участь в огляді виставки військової техніки, зразків озброєння та військового спорядження

Секретар РНБО Олександр Турчинов взяв участь в огляді виставки військової техніки, зразків озброєння та військового спорядження "Сила Нескорених", яку у День захисника України відкрив на Михайлівській площі у Києві Президент України Петро Порошенко.

На виставці представлено сучасні зразки військової техніки, що вже надходять на озброєння українських захисників, а також техніку, передану Україні нашими союзниками і партнерами.

Серед представлених зразків озброєння та військової техніки - танки «БМ Оплот» та «БМ Булат», які за своїми тактико-технічними характеристиками є одними з найкращих у світі.

Також були представлені зразки модернізованих бойових машин, протитанкові ракетні комплекси, засоби радіо- та супутникового зв'язку, радіолокатори, вантажні автомобілі для перевезення особового складу та бронеавтомобілі різних видів, польові кухні, пересувний лазне-пральний комбінат, засоби медичного забезпечення, реанімаційний медичний автомобіль, сучасну стрілецьку зброю, екіпірування та спорядження, спеціальне обладнання та засоби розмінування, інша техніка та військове обладнання. Ці нові та модернізовані розробки українського оборонпрому довели свою ефективність у боях.

Крім українських зразків техніки, на виставці також демонструються американські військові автомобілі «Хамві», які надійшли в розпорядження Збройних Сил України в якості військової допомоги Україні з боку Сполучених Штатів Америки.

Фотогалерея