РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Олег Гладковський провів засідання Міжвідомчої комісії з питань ОПК

Сьогодні відбулось установче засідання Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу під головуванням Першого заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олега Гладковського.

«Наш ОПК повинен відповідати тим завданням та викликам, які стоять сьогодні перед державою», - сказав Олег Гладковський, додавши, що мета діяльності Міжвідомчої комісії - прискорити розвиток оборонно-промислового комплексу України, «щоб забезпечити наших військових сучасним та надійним озброєнням і технікою».

Відкриваючи засідання, Олег Гладковський нагадав, що Міжвідомчу комісію з питань ОПК створено відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 6 травня 2015 року «Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України та додаткові заходи щодо забезпечення обороноздатності держави», затвердженого Указом Президента України від 26 травня 2015 року № 285.

«До компетенції Міжвідомчої комісії належать усі аспекти військово-технічної та військово-промислової політики, а також функціонування оборонно-промислового комплексу держави», - наголосив Перший заступник Секретаря РНБО.

У ході першого засідання були розглянуті організаційні питання роботи Міжвідомчої комісії, Проект Державної цільової оборонної програми розвитку озброєння і військової техніки на період до 2020 року, програми розвитку і модернізації високоточної зброї.

Фотогалерея

Відео