РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року «Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України»

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року «Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України» (додається).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

26 лютого 2021 року

Введено в дію

Указом Президента України

від 26 лютого 2021 року № 77/2021

 

РІШЕННЯ

Ради національної безпеки і оборони України

від 19 лютого 2021 року

Про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України

Заслухавши інформацію Секретаря Ради національної безпеки і оборони України про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Взяти до відома інформацію Секретаря Ради національної безпеки і оборони України про стан виконання рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України.

2. Кабінету Міністрів України:

а) забезпечувати виконання органами виконавчої влади рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України;

б) вжити заходів щодо притягнення в установленому порядку до відповідальності осіб, винних у невиконанні рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України;

в) запровадити процедуру схвалення Кабінетом Міністрів України планів організації виконання завдань, визначених Кабінету Міністрів України у рішеннях Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України, та надання інформації Секретареві Ради національної безпеки і оборони України у встановлені строки з метою інформування Президента України.

З. Прем’єр-міністрові України взяти під особистий контроль діяльність керівників органів виконавчої влади щодо забезпечення виконання завдань, покладених на відповідні органи рішеннями Ради національної безпеки і оборони України, введеними у дію указами Президента України.

4. Членам Ради національної безпеки і оборони України, здійснюючи координацію та контроль у межах своїх посадових повноважень, забезпечувати виконання відповідними державними органами рішень Ради національної безпеки і оборони України, введених у дію указами Президента України, у встановлені строки.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.ДАНІЛОВ