РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Ректора, викладачів та курсантів Національної академії СБУ нагороджено відзнаками РНБО України

У річницю створення Національної академії Служби безпеки України заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк вручив нагороди її співробітникам та курсантам.

«Насамперед хочу подякувати курсантам, хлопцям та дівчатам, які нині, під час війни, допомагають державі боротися з ворогом та в майбутньому покарати винних. Адже ваш неоціненний досвід та ідеї сприятимуть розбудові системи національної безпеки і оборони держави. Також хочу відзначити волонтерську діяльність Академії та подякувати її керівництву, кожному викладачу, працівнику, які в такий важкий для країни час продовжує навчати майбутніх фахівців», – сказав заступник Секретаря РНБО.

За ефективну співпрацю з Національним координаційним центром кібербезпеки в інтересах національної безпеки і оборони України, значний вклад у підготовку висококваліфікованих спеціалістів у сфері кібербезпеки, високий професіоналізм, ініціативу і наполегливість ректора Академії Андрія Черняка та викладачів закладу нагороджено відзнаками РНБО України.

«Разом з Національною академією СБУ ми вже започаткували кілька навчальних курсів та тренінгів. На базі технічного майданчика НКЦК стажируються та відпрацьовують навички курсанти Академії, які в майбутньому працюватимуть у сфері кібербезпеки. Разом розвиваємо наукову діяльність у сфері кібербезпеки. І я дякую Академії за співпрацю та вагомий внесок у розбудову Національної системи кібербезпеки України»,  – зазначила керівник служби з питань інформаційної та кібербезпеки Апарату РНБО України, секретар НКЦК Наталія Ткачук.

Також з нагоди свята С. Демедюк вручив подяки найактивнішим у співпраці з НКЦК курсантам Академії за старанність і наполегливість у навчанні, ініціативність та сприяння діяльності НКЦК під час дії правового режиму воєнного стану.