РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Апарат РНБО України знизить рівень споживання електроенергії на 15%

Апарат РНБО України знизить рівень споживання електроенергії на 15%. Розпорядження «Щодо невідкладних заходів з раціонального використання електричної енергії Апаратом Ради національної безпеки і оборони України» підписав у четвер, 6 жовтня ц.р., Секретар РНБО Олексій Данілов.

Переведення на особливий режим роботи зумовлено необхідністю забезпечити сталу роботу Апарату Ради в умовах енергетичного терору з боку рф, яка вже вдалася до газового шантажу, і здійснює атаки на енергетичну інфраструктуру України.

На нещодавній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського, присвяченій роботі енергетичного комплексу в умовах воєнного стану, владним органам доручено підготуватися до різних сценаріїв проходження зими з максимальною економією енергоресурсів.

Керівник Апарату РНБО України Андрій Зюзь наголосив, що розпорядження Секретаря Ради передбачає, з-поміж іншого, запровадження невідкладних заходів щодо раціонального використання електроенергії, пошук резервних джерел забезпечення, підготовку джерел автономного електроживлення тощо.

З текстом розпорядження можна ознайомитися тут.