РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України О. Данілов зустрівся з Послом ЄС в Україні М. Маасікасом

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зустрівся з Послом ЄС в Україні Матті Маасікасом.

posol_31_08.jpgПід час зустрічі сторони обмінялися думками щодо посилення підтримки Європейським Союзом України на її шляху до перемоги в агресивній війні, розв’язаній рф. Зокрема, сторони обговорили питання підтримки та посилення санкційного тиску ЄС на рф.

Секретар РНБО України висловив подяку за тривалу усебічну допомогу Україні з боку ЄС та наголосив на важливості збереження єдності у протидії російському агресору.

posol_31_08_01.jpg«Перемогти нашестя варварів можна лише спільними зусиллями демократичного цивілізованого світу», - сказав О.Данілов, додавши, що хоча «у кожної країни можуть бути свої завдання та інтереси, але цінності мають переважати».

Своєю чергою, пан Маасікас наголосив на тому, що ЄС стоїть пліч-о-пліч з Україною в її боротьбі за відновлення територіальної цілісності та суверенітету. Пан Посол запевнив у готовності Євросоюзу надалі підтримувати нашу державу у складні часи війни, повоєнному відновленні, та на її шляху реформування і набуття повноправного членства в ЄС.