РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Керівник Апарату Ради Андрій Зюзь вручив військовослужбовцю Романові Міщенку відзнаку РНБО України - нагрудний знак «Захиснику України»

З нагоди Дня Незалежності України Керівник Апарату Ради національної безпеки і оборони України Андрій Зюзь вручив військовослужбовцю Романові Міщенку відзнаку РНБО України - нагрудний знак «Захиснику України».

24082022.jpgРомана Міщенка, співробітника Апарату Ради, який з перших днів повномасштабного вторгнення рф служить у 5 мінометній батареї 66 ОМБР, відзначено нагородою за особистий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, професіоналізм, зразкове виконання військового обов’язку в умовах воєнного стану.prap.jpg

Крім того, військовослужбовці 5 мінометної батареї 66 ОМБР отримають квадрокоптер DJI Mavic 3, гроші на придбання якого зібрали працівники Апарату РНБО. Ще один такий квадрокоптер для цього військового підрозділу за власної ініціативи придбала і передала Апаратові РНБО України благодійна організація «Благодійний фонд «Ведмеже серце».

Ми дякуємо Романові за відвагу і хоробрість та чекаємо його живим і неушкодженим після Перемоги України! Подяка і повага нашим героям!

 

.