РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

О. Данілов вручив дипломи випускникам програми «Стратегічне лідерство у секторі безпеки і оборони України»

kmbs (1).jpgСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов взяв участь у церемонії завершення програми «Стратегічне лідерство у секторі безпеки і оборони України», що реалізується Києво-Могилянською бізнес-школою для топуправлінців оборонного сектору.

За словами О. Данілова, Києво-Могилянська академія сьогодні є провідним навчальним закладом, який готує інтелектуальну патріотичну еліту країни для вирішення завдань, які стоять перед нашою країною.

kmbs (5).jpgНа переконання Секретаря РНБО України, підготовка управлінців нового типу є вкрай важливою з огляду на виклики, що постали перед світом. «Світ зараз знаходиться у складному турбулентному періоді, демократичні режими і тоталітарні режими переходять в активну фазу «з’ясування стосунків». У найближчі роки у світі відбуватимуться дуже великі зміни, і маємо бути готовими до них», - сказав він, додавши, що керувати державою у таких умовах мають «освічені, патріотичні, професійні люди».

О. Данілов також підкреслив, що перемогти Росію у гібридній війні можна лише спільними зусиллями. «Думаю, всі усвідомлюють, що наш ворог ставить перед собою завдання знищити нашу державу. І маємо зробити все від нас залежне, щоб цього не відбулося», - наголосив він, висловивши переконання, що на цьому шляху «потрібно покладатися на себе і на справжніх партнерів», з-поміж яких, насамперед, Великобританія, США та Канада.

kmbs (7).jpgСекретар РНБО України висловив подяку організаторам, викладачам та партнерам, підкресливши, що Апарат РНБО України готовий до подальшої активної співпраці з Києво-Могилянською бізнес-школою.

«Ми завжди відкриті для співпраці, щоб спільно робити велику справу», - сказав він.

Разом із керівницею програм Києво-Могилянської бізнес-школи для вищого керівного складу сектору безпеки і оборони України Геленою Саврук Секретар РНБО України вручив випускникам дипломи.

Фотогалерея