РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

У Києві відбуваються урочистості з нагоди Дня Незалежності України

IMG-20210824-WA0003.jpgПрезидент України Володимир Зеленський та його дружина Олена, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, члени уряду, народні депутати України, представники та керівництво іноземних держав беруть участь в урочистостях з нагоди 30-ї річниці незалежності України.

Глава держави і перша леді Олена Зеленська взяли участь у молитовному заході «Благословення України», встановили лампадки до пам’ятного хреста на Алеї Героїв Небесної сотні у Києві, на місці загибелі учасників Революції Гідності, та вшанували хвилиною мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за свободу та гідність українців у 2013-2014 роках.

Президент України виступив з промовою на Майдані Незалежності та вручив державні нагороди.

На столичному Хрещатику і Майдані Незалежності відбувся ювілейний IMG-20210824-WA0004.jpgвійськовий парад, у якому взяли участь представники країн-партнерів нашої держави.

Сьогодні також відбудеться урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 30-річчя ухвалення Акта проголошення незалежності України, і позачергова сесія парламенту на вимогу Глави держави.

 

Фотогалерея