РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України О. Данілов взяв участь в урочистостях з нагоди святкування 10-ї річниці створення Інституту Управління державної охорони України КНУ імені Тараса Шевченка

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов взяв участь в урочистих заходах з нагоди святкування 10-ї річниці створення Інституту Управління державної охорони України Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

UDO.jpg

Вітаючи керівників, викладачів, працівників та слухачів Інституту з ювілеєм, О. Данілов наголосив на тій важливій ролі, яку відіграє заклад у сфері підготовки спеціалістів охоронної діяльності і безпеки, зазначивши, що Інститут став першим в Україні вищим навчальним закладом підготовки фахівців у цій сфері.

«Ваша справа є вагомим внеском у зміцнення національної безпеки і оборони країни», - зазначив О. Данілов.

Окремо Секретар РНБО України подякував ветеранам, які, за його словами, присвятили кращі роки свого життя службі й передають знання молодому поколінню захисників.

За вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони, високий професіоналізм, самовіддану працю, відданість благородному покликанню і обов’язку та з нагоди 10-річчя створення Інституту Управління державної охорони України КНУ імені Тараса Шевченка О. Данілов нагородив працівників Інституту відзнаками РНБО України.

4.jpg

Медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» 1-го ступеню нагороджено начальника Інституту Управління державної охорони України КНУ імені Тараса Шевченка Оксану Горову. Медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» 3-го ступеню нагороджено Володимира Настрадіна, Миколу Іщенка, Олену Левенець.

Фотогалерея