РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України О. Данілов взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня контррозвідки СБУ

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня контррозвідки СБУ.

О. Данілов наголосив, що «у ці нелегкі часи зовнішньої агресії проти нашої держави робота контррозвідки є ключовим фактором нашої успішної боротьби та перемоги над ворогом».

Звертаючись до присутніх, Секретар РНБО України зазначив, що завдяки незримій, але життєво важливій роботі вітчизняної контррозвідки Україні вдається ефективно протидіяти зовнішнім та внутрішнім загрозам, виявляти та знешкоджувати ворожу агентуру, боротися з терористичними проявами та підривною діяльністю, зокрема, на тимчасово окупованих територіях. «Переоцінити ваш внесок у зміцнення стійкості держави та збереження нашої державності загалом вкрай важко», - сказав О. Данілов, додавши, що «ми у боргу перед тими героями-контррозвідниками, які віддали життя, боронячи інтереси України та її громадян».

Під час урочистостей О. Данілов подякував співробітникам Департаменту контррозвідки СБУ за віддану службу державі, високий професіоналізм, мужність та вірність обов'язку.

Секретар РНБО України вручив кращим офіцерам контррозвідки нагороди та відзнаки Ради національної безпеки і оборони України.