РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України Олексій Данілов взяв участь у розширеній нараді в СБУ, присвяченій питанням реінтеграції тимчасово окупованих територій

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов взяв участь у розширеній нараді, присвяченій питанням реінтеграції тимчасово окупованих територій.

На нараді, яка відбулася у Службі безпеки України, обговорювалися питання подальшого підвищення рівня міжвідомчої координації та взаємодії всіх складових сектору безпеки і оборони у питаннях реінтеграції тимчасово окупованих територій. Серед іншого, йшлося про важливість вдосконалення механізму взаємодії сил безпеки і оборони у всьому спектрі реагування на зовнішні загрози.

У нараді взяли участь Голова Служби безпеки України Іван Баканов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, начальник Генерального штабу ЗСУ - Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, Голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Євдокимов, Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василь Бурба.