РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос перебуває з робочим візитом у Стамбулі

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос перебуває з робочим візитом у Стамбулі (Турецька Республіка).

Під час зустрічі заступника Секретаря РНБО України та Генерального директора ДК «Укроборонпром» Айвараса Абромавичуса з Головою Державного агентства з питань оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаілом Деміром та Міністром промисловості та технологій Туреччини Мусіафом Варанком було обговорено стан та перспективи двостороннього стратегічного співробітництва в сфері ОПК.

«Проведено зустріч з керівництвом підприємства BAYKAR щодо поглиблення та розширення співробітництва між Україною та Туреччиною, - сказав С. Кривонос. - Сьогодні важлива презентація нашого АН-178 та продовження переговорного процесу».

Заступник Секретаря РНБО України високо оцінив організований керівництвом турецького ОПК захід для молоді та студентства «TEKNOFEST 2019». «На території старого аеропорту імені Ататюрка в Стамбулі виставка - молодь, школярі у вигляді квесту, лекцій та пригод знайомляться з оборонною промисловістю країни та її виробами. Туреччина активно багато вкладає саме в молодь, а це майбутні кадри та рушійна сила економіки Туреччина», - зазначив він, додавши, що такий підхід варто впровадити в Україні.

Фотогалерея