РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України Олександр Данилюк взяв участь у дискусії «Україна та Росія» у рамках роботи 16-ї Щорічної Зустрічі YES «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк виступив на дискусійний панелі «Україна та Росія» у рамках роботи 16-ї Щорічної Зустрічі YES «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

О. Данилюк виклав своє бачення основних ризиків для держави у контексті агресії на Донбасі та розповів про політику команди Президента України Володимира Зеленського щодо Російської Федерації.

У рамках дискусії учасники обговорили ключові зміни у безпековому середовищі Європи, можливі сценарії розвитку подій та оптимальні способи реагування на них.

У дискусії взяли участь Посол США в Україні (2009-2013) та Росії (2014-2017) Джон Теффт, Голова Центру аналізу європейської політики, колишній Генерал-командувач армії США Бен Ходжес, старший науковий співробітник Інституту Катона Андрій Ілларіонов, Заслужений професор Школи міжнародних відносин Сем Нанн, колишній Верховний головнокомандувач об'єднаних збройних сил НАТО в Європі Філ Брідлоу.