РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Олександр Данилюк провів зустріч із представниками Міжнародної дорадчої групи з питань реформи сектору безпеки і оборони

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч з представниками Міжнародної дорадчої групи (IAG) з питань реформи сектору безпеки і оборони. Під час зустрічі сторони обговорили, зокрема, процес впровадження реформи Служби безпеки України.

Секретар РНБО України відзначив, що створення потужної Служби безпеки, яка виконуватиме, насамперед, завдання контррозвідки - сьогодні один з найнагальніших пріоритетів. Він також нагадав, що в Офісі Президента України Володимира Зеленського вже готується ряд законопроектів щодо реформування СБУ та розвідувальних органів.

Представники Міжнародної дорадчої групи, до якої увійшли члени Консультативної місії ЄС, офісу НАТО, представництва ЄС та посольства США в Україні, висловили підтримку ініціативи щодо реформування органів сектору безпеки і оборони та готовність ділитися міжнародним досвідом у цьому. 

Фотогалерея