РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України О. Данилюк та Міністр оборони України С.Полторак взяли участь у випробуваннях модернізованих ракет реактивної системи залпового вогню «Вільха»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк та Міністр оборони України Степан Полторак взяли участь у випробуваннях модернізованих ракет реактивної системи залпового вогню «Вільха».

Державні випробування модернізованих ракет «Вільха-Р», що відбулися на півдні Одеської області, підтвердили відповідність характеристик виробу заданим у тактико-технічному завданні.

О. Данилюк наголосив, що питання підвищення бойового потенціалу Збройних Сил є одним з найважливіших для РНБО України. У цьому контексті Секретар РНБО України нагадав, що Рада ухвалила ряд рішень щодо забезпечення якнайшвидшого прийняття на озброєння та постачання сучасної та ефективної ракетної зброї для армії.

Ракети «Вільха» - розробка конструкторів державного підприємства «Державне конструкторське бюро «Луч» у співпраці з іншими державними і приватними підприємствами ОПК України. Виробництво цієї унікальної потужної високоточної зброї, яка за своїми бойовими можливостями перевищує аналогічну зброю російського виробництва, здійснюватиметься за замкненим циклом.

Фотогалерея