РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Заступник Секретаря РНБО України С. Кривонос обговорив з експертами та представниками громадськості питання створення загальнодержавної системи військово-патріотичного виховання молоді

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос провів зустріч з експертами та представниками громадських організацій, присвячену створенню загальнодержавної системи військово-патріотичного виховання молоді.

Захід відбувся в рамках реалізації рішення РНБО України від 7 травня 2019 року «Про заходи щодо зміцнення обороноздатності держави», уведеного в дію Указом Президента України № 200/2019.

За словами С. Кривоноса, до участі в обговоренні долучилися більш як 80 представників громадськості та учасників бойових дій, представники Генерального штабу Збройних Сил України і Міністерства молоді та спорту України.

«Був приємно вражений рівнем експертної думки та пропозицій фахівців. Це дійсно коло однодумців, які, як і я, вважають виховання молодого покоління одним з головних пріоритетів для держави», - сказав заступник Секретаря РНБО України.

У рамках реалізації Указів Президента України № 200/2019 «Про заходи щодо зміцнення обороноздатності держави» та № 201/2019 «Про міжвідомчу робочу групу з підготовки пропозицій щодо зміцнення обороноздатності держави» С. Кривонос проводитиме цикл експертних зустрічей на тему «підвищення рівня військово-патріотичного виховання молоді», «удосконалення системи територіальної оборони» та «підготовка військового резерву Збройних Сил України та інших військових формувань».

«На сьогодні головним завданням є перетворення всіх ефективних напрацювань на загальнодержавну систему військово-патріотичного виховання молоді та міцну систему територіальної оборони України», - підсумував заступник Секретаря РНБО України.