РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос перебуває з робочим візитом у Вашингтоні

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос перебуває з робочим візитом у Вашингтоні (США).

Передбачена участь С. Кривоноса у засіданні українсько-американської Комісії з обміну інформацією про розробки і дослідження у сфері ВТС.

Окрім того, передбачені зустрічі С. Кривоноса, зокрема, з Директором Агентства МО США з питань міжнародного безпекового співробітництва Чарлзом Хупером, зі Старшим радником США з питань реформування українського оборонно-промислового комплексу Дональдом Вінтером, із Заступником помічника Міністра оборони США з питань України, Росії і Євразії Лорою Купер, з Керівником проектів в Європі та Євразії Агентства МО США з питань захисту технологій Дж. Чікі, з експертами Інституту оборонного аналізу (IDA), під час яких обговорюватимуться питання реформування українського ВПК; з представниками американських оборонних компаній, експертами та фахівцями у сфері кібернетичного захисту.

Також С. Кривонос 8 травня з 21:20 по 22:00 (за київським часом) дасть інтерв'ю інформаційному агентству «Голос Америки» у прямому ефірі програми «Актуальні події».