РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня десантно-штурмових військ Збройних Сил України

 Шановні воїни та ветерани Десантно-штурмових військ
Збройних Сил України!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Вже другий рік поспіль ми відзначаємо саме сьогодні День десантно-штурмових військ Збройних Сил України, ставши на шлях відродження національної військової ідентичності, памʼятаючи героїчне минуле наших дідів і батьків.

Символічно, що ваше свято припадає на день архістратига Михаїла - покровителя Небесних Сил і глави святого воїнства, та на день початку Революції Гідності, яка змінила нашу країну, забезпечивши їй демократичний європейський шлях розвитку.

Ви є наймолодшим і наймобільнішим родом військ, який здатний забезпечити виконання найскладніших завдань у будь-яких умовах.

Головні риси Десантно-штурмових військ - віддане служіння своєму народові, високий професіоналізм та мужність, беззаперечна готовність до боротьби за свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

Героїзмом, хоробрістю та мужністю у протистоянні російському агресору воїни Десантно-штурмових військ вписали славетну сторінку доблесті й відваги в літопис народної слави, та підтвердили, що українці здатні захистити свою країну.

Світла пам'ять воїнам, які загинули у боротьбі за недоторканність рідної землі, честь і гідність Українського народу!

Глибока шана і подяка ветеранам!

Український народ пишається своїми героями-десантниками!

Бажаю вам завжди залишатися переможцями, родинного затишку та благополуччя! Нехай Господь береже вас та ваші родини!

Слава Україні!