РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня ракетних військ і артилерії

Шановні ракетники і артилеристи, конструктори, працівники
та ветерани ракетних військ і артилерії!

Щиро вітаю вас з професійним святом!

Ракетні війська і артилерія - один з найважливіших родів військ, що забезпечують вогневою міццю, безпосередньо впливаючи на успіх бою, без чого перемога в сучасних війна неможлива.

Ви, спадкоємці славетних бойових традиції, є взірцем мужності, героїзму, вірності присязі, самовідданості та рішучості у справі захисту територіальної цілісності та незалежності України. Ви у взаємодії з іншими родами військ першими прийняли удари підступного ворога, зупинили у 2014 році, і сьогодні надаєте гідну відсіч російському агресорові на Сході України.

Вічна слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність України!

Сьогодні ракетники і артилеристи примножують славетні національно-історичні традиції та зміцнюють обороноздатність України.

Окрема вдячність вітчизняним конструкторам і промисловцям, завдяки яким Український народ з гордістю спостерігав за проходженням по Хрещатику новітніх зразків ракетного озброєння та артилерії, які невдовзі стануть основою бойової могутності Збройних Сил України та нашої Держави.

Щира подяка ветеранам ракетних військ і артилерії, які продовжують займатися військово-патріотичним вихованням нашої молоді та передають свій бойовий досвід молодим військовим, ракетникам і артилеристам!

Зичу вам і вашим родинам здоров'я, щастя та стійкості на шляху нових звершень в ім'я процвітання України!

Нехай Господь береже вас та ваші родини!

Слава Україні!