РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня Сил спеціальних операції Збройних Сил України

Сьогодні Сили спеціальних операцій Збройних Сил України з гордістю відзначають своє професійне свято, започатковане два роки тому як визнання вагомих заслуг у боротьбі за територіальну цілісність та незалежність нашої держави.

 Ви - наймолодша та найсучасніша складова Збройних Сил України, створена за найкращими зразками відповідних підрозділів країн-членів НАТО.  

Проте за короткий час у надзвичайно складних умовах ви набули бойових спроможностей і з честю та гідністю берете активну участь у захисті нашої держави від збройної агресії Російської Федерації.  

Бійці підрозділів ССО - військова еліта держави. Ви стали гордістю української армії, а ваша вірність присязі є яскравим прикладом служіння Українському народові, який знає, що ви чесно, безстрашно та самовіддано виконуєте найважчі бойові завдання, постійно ризикуючи власним життям.

Багато хто з вас за мужність і героїзм отримали заслужені державні нагороди. Щиро вдячний вам за ратну службу та вагомий внесок у нашу спільну справу - захист України. Пишаюся вашим професіоналізмом, мужністю та самовідданістю!

У цей день ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю воїнів, які віддали своє життя за мирне майбутнє України. У нашій пам'яті назавжди залишаться їх імена. Вічна їм слава!

Переконаний, що високий рівень психологічної, фізичної та бойової підготовки, професіоналізм, незламний та непереможний бойовий дух, поєднання досвіду та любові до України і надалі допомагатимуть вам з честю вирішувати завдання захисту Батьківщини в будь-яких умовах.

Щиро бажаю вам і вашим рідним миру, здоров'я, благополуччя, добробуту та злагоди.

Нехай Господь благословить вас і ваші родини!