РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня Збройних Сил України

Дорогі воїни України!

Щиро вітаю з Днем Збройних Сил України!

У цьому році українським Збройним Силам виповнилось 100 років. Саме 100 років тому, у 1917-му році, було створено Збройні Сили Української Народної Республіки, але розбрат в країні, відсутність єдиної військової вертикалі, нерозуміння важливості захисту країни призвело до того, що ми втратили незалежність і власну армію на багато років. Сьогодні ми повинні зробити висновки з історії нашої країни...

Ваше свято - це свято всього українського народу, який пишається своїми воїнами!

Ваша професія - небезпечна, шанована та одна з найважливіших для безпеки держави. Бути військовим - це покликання. Патріотизм, професіоналізм, незламність, мужність наших воїнів, їх вірність обов'язку стали запорукою перемог. Збройні Сили України готові дати відсіч будь-якій провокації, бойовий досвід України вже вивчають в арміях країн-членів НАТО!

Україна повинна всіляко підтримувати та розвивати свої Збройні Сили на основі найкращих досягнень провідних армій світу, а також власного бойового досвіду останніх трьох років.

Від військових залежать перемога на фронті і спокій у тилу, і ми системно працюватимемо, щоб кожен офіцер і солдат-контрактник мав гідне забезпечення і затишну домівку для родини.

Нехай Господь благословить та захистить вас, ваші родини і нашу Україну!

Слава Україні!