РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський взяв участь в Азійській виставці оборони та безпеки «Defense and Security 2017» у місті Бангкок (Таїланд)

Українську делегацію на виставці очолював Міністр оборони України Степан Полторак.

Під час візиту в Таїланд українська сторона провела перемовини із Віце-прем'єр-міністром, Міністром оборони Таїланду П. Вонгсувоном та Головнокомандувачем Королівської тайської армії Ч. Сіттісартом.

«Як відомо, з таїландською стороною у нас є контракт на постачання 49 танків «Оплот». Із радістю констатую, що незважаючи ні на що, Україна виконає свої зобов'язання перед нашим партнерами, та найближчим часом відправить для потреб Королівської армії Таїланду решту 13 одиниць бойових машин, які вже виготовлені українським підприємством «Завод ім.Малишева», та нині готуються до випробувань і підтвердження своїх характеристик», - зазначив О. Гладковський.

Окрім цього, під час зустрічей з керівниками оборонних відомств Таїланду сторони обговорили питання щодо можливості створення сервісного центру для бронетанкової техніки, трансферу технологій та розширення напрямків співпраці в оборонній сфері.