РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі.

На переконання О. Гладковського, Україна та Об'єднані Арабські Емірати зацікавлені у розвитку співпраці, враховуючи можливості та досвід обох країн. Він зазначив, що Україна розглядає ОАЕ як надійного та перспективного партнера на Близькому Сході.

Перший заступник Секретаря РНБО України також висловив сподівання, що Україна та ОАЕ, об'єднавши зусилля, зможуть посилити свої позиції у протистоянні глобальним та регіональним загрозам.

Зі свого боку, Посол Об'єднаних Арабських Еміратів в Україні Салем Ахмед Аль-Каабі підтвердив прагнення країни розвивати двосторонні відносини в усіх сферах задля реалізації спільних інтересів.