РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський провів зустріч з Послом Держави Кувейт в Україні доктором Рашидом Аль-Адвані

Під час зустрічі сторони висловили зацікавленість у активізації військово-технічного двостороннього співробітництва.

«Вважаю, що нинішній рівень співпраці між нашими країнами у сфері ОПК потребує суттєвого підвищення. Особливо хочу наголосити на важливості активізувати спільні зусилля, аби вийти на проекти з практичною складовою. Впевнений, що оборонний потенціал України може стати основою взаємовигідного та довготривалого партнерства», - зазначив О. Гладковський.

Зокрема, сторони обговорили можливості українського ОПК, співпрацю в авіаційній сфері, бронетанковій, протитанкових ракетних комплексів (ПТРК).

Окрім цього, один з керівників компанії-спецекспортера України, який взяв участь у зустрічі, запевнив Посла в готовності надати допомогу в організації та проведенні демонстрації військової техніки українського виробництва на території Держави Кувейт.

 «Впевнений, що Україна та Кувейт можуть результативно співпрацювати у сфері ВТС, що, в свою чергу, сприятиме зміцненню національної безпеки наших держав», - додав О. Гладковський.