РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України О. Турчинов провів зустріч з заступником Генерального секретаря НАТО К. Грантом

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів зустріч з заступником Генерального секретаря НАТО Камілем Грантом.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили гібридну агресію Росії проти України, питання співпраці з країнами-членами НАТО у військово-технічній сфері та кібербезпеці, а також питання переходу на стандарти НАТО сектору безпеки та оборони України, зокрема, її оборонно-промислового комплексу.

«Агресію РФ може зупинити лише потужна зброя та сильна армія», - наголосив О.Турчинов, додавши, що відновлення багатосторонньої військово-технічної співпраці України з країнами-членами Альянсу є одним з головних наших пріоритетів.

Своєю чергою, К. Грант наголосив, що Альянс не залишає поза увагою теми анексії Криму Росією та подій на сході України. «НАТО демонструє єдність щодо дій Росії, які надзвичайно небезпечні для світового порядку», - зазначив він.

«НАТО вважає Україну одним з найважливіших партнерів та дуже оптимістично оцінює перспективи нашої співпраці», - підсумував він.

Фотогалерея