РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Секретар РНБО України О. Турчинов провів зустріч з керівником державного оборонного сектору Турецької Республіки І. Деміром

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів зустріч з Директором Секретаріату оборонної промисловості Турецької Республіки Ісмаїлом Деміром.

Під час зустрічі співрозмовники обговорили питання двосторонньої військово-технічної співпраці. Сторони наголосили, що в започаткованих спільних українсько-турецьких проектах вже є вагомі результати, що сприятиме зміцненню обороноздатності наших країн.

Турецька сторона запросила Секретаря РНБО України відвідати Міжнародну оборонну виставку «IDEF-2017», які відбудеться у травні у Стамбулі.

У рамках об'єднаної експозиції ДК «Укроборонпром» від України у виставці візьмуть участь провідні українські підприємства-розробники та виробники озброєнь: ДП КБ «Луч», ДП «Антонов», КБ «АО», ДП «Мікротек» та інші, які представлять новітні зразки стрілецької зброї, боєприпасів, засобів активного та динамічного захисту бронетанкової техніки тощо.

Фотогалерея