РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Олександр Турчинов звернувся до керівництва Польщі щодо запровадження санкцій проти осіб зі списку Савченко-Сєнцова

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час візиту до Республіки Польща провів зустрічі з Маршалком Сейму Польщі Мареком Кухчінським, Маршалком Сенату Станіславом Карчевським та Міністром закордонних справ Польщі Вітольдом Ващиковським.

Під час перемовин Олександр Турчинов подякував керівникам парламенту «за рішення Сенату та Сейму щодо підтримки Надії Савченко та вимог щодо її звільнення».

Секретар РНБО звернувся до співрозмовників з проханням підтримати Рішення Ради національної безпеки і оборони України від 25 березня 2016 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) стосовно осіб, причетних до протиправних дій щодо Надії Савченко, Олега Сєнцова та Олександра Кольченка». Він висловив сподівання, що Польща підтримає санкції, запропоновані РНБО, а особи, причетні до катування Надії Савченко, Олега Сєнцова та інших українських патріотів, «не зможуть потрапити не лише до Польщі, але й до всіх цивілізованих країн Європи».

Фотогалерея

Відео