РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Олександр Турчинов: Україна ніколи не поставлятиме складові до зброї агресора, якою він збирається вбивати наших громадян

Агресія Російської Федерації проти нашої країни мала стати фінальним акордом на шляху знищення незалежності України та відновлення пострадянської імперії. Про це сказав Секретар РНБОУ Олександр Турчинов у коментарі журналістам.

За його словами, військово-політичне керівництво Росії та її спецслужби системно працювали на знищення військового потенціалу нашої країни. «Наші підприємства ОПК доводили до банкрутства, знищувались Збройні Сили та оборонний потенціал країни. Агресія Російської Федерації мала стати фінальним акордом в їх планах на шляху знищення незалежності нашої країни», - наголосив Олександр Турчинов.

Він також зазначив, що на цьому фоні заяви Путіна про те, що український ОПК втратить свої позиції через припинення взаємодії з Росією «дивують своїм блюзнірством та неадекватністю».

«Україна ніколи не буде поставляти складові до зброї агресора, якою він збирається вбивати наших громадян», - наголосив Секретар РНБОУ.

Олександр Турчинов підкреслив, що незважаючи на всі складнощі, з якими сьогодні стикається наша держава, «ми працюємо над відновленням оборонно-промислового комплексу». «Сьогодні ті підприємства, що багато років поспіль простоювали без замовлень, працюють у декілька змін. Україна відновлює свої позиції і на міжнародних ринках озброєнь, і все робить для того, щоб незважаючи на протидію Росії, забезпечити надійною сучасною та якісною зброєю наші Збройні Сили», - сказав він.