РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Олександр Турчинов: Україна використовуватиме всі засоби для ефективного захисту своєї територіальної цілісності

Проект Стратегії національної безпеки України передбачає відновлення ракетного щиту держави. Про це повідомив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час презентації проекту Стратегії.

Олександр Турчинов зазначив, що робота з відновлення ракетного щиту здійснюється відповідно до міжнародних зобов'язань. «Ми дотримуємося взятих на себе зобов'язань. У той же час, у першу чергу, ми маємо розраховувати на власний потенціал. І наші військово-технічні програми будуть скеровані на те, щоб мати ефективну зброю для захисту нашої країни», - наголосив він.

Секретар РНБО зауважив, що головне завдання оборонно-промислового комплексу є забезпечення потреб нашої армії і Національної гвардії у сучасній високотехнологічній зброї. «Ми працюємо над побудовою у межах нашого оборонно-промислового комплексу потужних систем і технологій, що візьмуть на озброєння усі сучасні технології», - підкреслив Секретар РНБО.

Олександр Турчинов також зазначив, що Україна «використовуватиме всі засоби для ефективного захисту своєї територіальної цілісності».

Фотогалерея

Відео