РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Привітання Секретаря РНБО Олександра Турчинова з нагоди 23-ї річниці з дня створення Управління державної охорони України

Шановні працівники і ветерани Управління державної охорони!

Щиро вітаю вас з 23-ю річницею від дня створення Управління державної охорони України.

Прийміть слова вдячності за сумлінне виконання вашого конституційного обов'язку, за внесок у зміцнення національної безпеки нашої держави.

Робота кожного з вас є прикладом щоденної мужності та героїзму. Переконаний, що ви і надалі з честю виконуватиме свої обов'язки, а УДО завжди залишатиметься зразком відданої служби народу і державі. Адже ваша робота сьогодні - це запорука мирного життя України завтра.

Зараз вам доводиться працювати у надскладних умовах, забезпечуючи безпеку держави на вищому рівні. Впевнений, що спільними зусиллями ми подолаємо найскладніші виклики сьогодення і вийдемо з цього протистояння ще сильнішими.

Ви обрали благородну професію - захищати мир та спокій держави. Професіоналізмом, мужністю і відвагою ви заслужили визнання і шану.

Бажаю всім вам успіхів у служінні нашій державі, міцного здоров'я та щастя вам і вашим родинам. Нехай кожен день приносить радість, а в сім'ях панує тепло і затишок. Миру вам та нашому спільному дому - Україні.

З повагою

Секретар Ради національної безпеки і оборони України      Олександр Турчинов