РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Прес-реліз за результатами наради 19 листопада 2014 року в Запорізькій ОДА під головуванням заступника Секретаря РНБО України генерал-полковника М. Коваля

19 листопада 2014 року в Запорізькій обласній державній адміністрації під головуванням заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковника М. Коваля була проведена міжвідомча нарада, на якій розглядалися питання вдосконалення оборонної роботи в регіонах України, зокрема, детально обговорено напрями налагодження координації діяльності військового командування, регіональних відділень органів безпеки та правоохоронних органів, територіальної оборони з відбиття збройної агресії та протидії диверсійно-підривній діяльності на території  України.

Учасники наради також були ознайомлені із станом мобілізаційної підготовки Запорізької області, організацією оборони та оперативним обладнанням території з метою застосування нових підходів у практичній роботі.

За результатами наради були прийняті відповідні рішення, реалізація яких дозволить підвищити рівень оборонної роботи на місцях.