РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Петро Порошенко прийняв відставку Андрія Парубія з посади секретаря РНБО

Президент України Петро Порошенко прийняв заяву Андрія Парубія про відставку з посади секретаря Ради національної безпеки та оборони України. Про це він повідомив під час зустрічі з керівниками департаментів апарату РНБО.

Глава держави подякував Андрію Парубію за роботу та високо оцінив його діяльність на посаді секретаря РНБО у найважчі часи існування нашої держави.

Петро Порошенко відзначив, що ще нікому не доводилося працювати секретарем РНБОУ в настільки екстремальних внутрішніх та надзвичайних зовнішніх умовах. «Кожен день Андрія Парубія на цій посаді був присвячений підвищенню обороноздатності нашої держави», - підкреслив Президент.

Глава держави подякував колективу апарата РНБО за плідну та ефективну роботу під керівництвом А.Парубія та висловив впевненість в тому, що цей стиль роботи збережеться і надалі.

Президент високо оцінив внесок «Самооборони» Майдану, одним з керівників якої був А.Парубій, у боротьбу за незалежність та територіальну цілісність України. «Всі герої «Самооборони» з перших днів прийняли рішення, що їх місце на фронті. Сьогодні вони з честю несуть звання бійця «Самооборони» Майдану на передовій», - наголосив Президент.

Глава держави наголосив на тому, що Андрій Парубій є відданим державником і залишається в команді Президента.

В свою чергу, Андрій Парубій подякував Президенту та колективу РНБО за роботу «та надважливі рішення, які допомогли вистояти».