РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Андрій Парубій: Треба зробити все можливе, щоб не допустити дестабілізації ситуації на Миколаївщині

30 квітня Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій відвідав з робочою поїздкою Миколаївську область. Під час візиту Андрій Парубій провів засідання оперативного штабу за участю голови Миколаївської облради Тараса Кременя та силовиків.

За словами Секретаря РНБО, на оперативному штабі разом із силовиками та громадськими структурами було узгоджено координацію спільних дій.

«Надважливим зараз є проведення максимальних заходів на випередження, щоб запобігти можливим провокаціям. Лише координуючи дії влади, правоохоронних органів та громадських структур, ці заходи будуть ефективними», - заявив Андрій Парубій.

Він, зокрема, наголосив на важливості забезпечення посиленої охорони ключових об'єктів. «Треба зробити все можливе, щоб не допустити дестабілізації ситуації в області», - підкреслив Секретар РНБО.

Андрій Парубій також відзначив активну громадянську позицію, яку виявили мешканці Миколаївщини. «Один з найвизначальніших фактів на Миколаївщині - те, що піднялися люди», - наголосив він.

Також в рамках робочої поїздки Андрій Парубій зустрівся з активом «Народного ополчення» та відвідав блокпости області, де передав бійцям необхідне спорядження.