Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату22.04.2024, 19:48

Олександр Литвиненко: Україні потрібні сучасні системи ППО та ракети до них

22042024_2.jpegДля успішного відбиття російських ударів Україні не вистачає сучасних систем протиповітряної оборони та ракет до них. На цьому у понеділок, 22 квітня, акцентував Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Литвиненко під час зустрічі з делегацією аналітичного центру GLOBSEC.

22042024_1.jpegУ ході спілкування сторони обмінялися думками щодо актуальних безпекових викликів у світі та регіоні, ситуації на лінії фронту, потреби України в сучасних системах ППО та ракет до них, зміцнення підтримки міжнародними партнерами України на її шляху до перемоги.

22042024_3.jpegСтарший віцепрезидент аналітичного центру GLOBSEC Джон Бартер від імені делегації висловив підтримку українському народові в боротьбі проти російського агресора.

Сторони акцентували на розширенні співпраці та взаємодії у кількох напрямках. Зокрема на важливості реалізації шляхів розмінування територій України, посиленні потужностей оборонно-промислового комплексу, злагодженій роботі щодо обміну даними.